Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
RoseMary30
Settling in
327 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Setting up hub

Just got my new hub and setting up my internet. There is a Technetix TRIS-1002l which is connected from the main wall into the TiVo box but not anywhere for me to put the new cable for the isolator cable. Do i need to buy a spliter or is it missing from broadband kit I just recieved?

0 Kudos
Reply
  • 13.24K
  • 1.01K
  • 3.08K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
320 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Setting up hub


@RoseMary30 wrote:

Just got my new hub and setting up my internet. There is a Technetix TRIS-1002l which is connected from the main wall into the TiVo box but not anywhere for me to put the new cable for the isolator cable. Do i need to buy a spliter or is it missing from broadband kit I just recieved?


afaik thats an isolator - i thought they supplied a splitter if you needed one - its not clear what you are doing - does the tivo exist and you are addin BB

you dont need to buy one - give them a ring and they should send one or wait here and VM should be able to sort it

____________________

Tony
  • 4.74K
  • 319
  • 796
Roger_Gooner
Superstar
300 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Setting up hub

You should be able to connect the isolator cable to the Technetix, it's a push fit. The splitter would be for a V6 or TiVo box if you subscribed for TV.

--
Hub 3.0, TP-Link Archer C8, TP-Link TL-SG1008D 8-port gigabit switch, V6
My Broadband Ping - Roger's VM Broadband Connection
0 Kudos
Reply