Tech Chatter
For all digital device, tablet, computer and tech talk.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

What was your first computer?

I recently reminisced about my first computer, an Amiga 600 in the mid-90s. I'm sure you've all had some weird and wonderful systems over the years, but what was the first? What was good (or not so good) about it? Personally I loved playing Settlers ...

Kev_B by Community Manager (Retired)
  • 58297 Views
  • 125 replies
  • 4 kudos

Cannot login to O2 Priority with VM

Hi. I am a Virgin Media customer (but not O2). If I try to login to O2 Priority, using the "login with VM" option, either with the app or a browser, I get the message:This account's under another nameYou can only join Priority if you're a Virgin Medi...

tellu by Just joined
  • 74 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Update your browser!

https://community.virginmedia.com/t5/Digital-life/Why-you-need-to-update-your-Browser/ba-p/3529827 https://www.theregister.com/2021/02/05/chrome_zero_day_update/ A zero day threat has been discovered on Chromium based browsers (Edge, Chrome etc).  Go...

Hub 5 Firmware Upgrade

Had a Firmware upgrade pushed out this morning at 00:17  Service was resumed about 6 minutes later according to my Router emails.Now at LG-RDK_7.6.15-2306.5No idea what the changes are however as I use modem mode.

Adduxi by Very Insightful Person
  • 20280 Views
  • 164 replies
  • 1 kudos

Sound distortion on Sony HT-XT2 Soundbar

Hello. I've just replaced a Samsung TV with a new Samsung model (QE50Q65C) as it stopped booting up correctly. Since doing that, I've experienced intermittent sound distortion (loud hissing/crackling) through the Sony soundbar. The TV is connected to...

virgin telly tablet problem

afternoon hope someone can give me some advice.i have had the virgin telly tablet since i joined virgin..dont use it a lot but tried to use it yesterday and its dead...thinking it mught just be out of power i had in plugged into mains for 30 minutes ...

Resolved! Port Forward on Hub 3 modem mode

Hi, I am using an eero router with a Hub 3 in modem mode. I have set port forwarding on the eero router for port 87 but this is showing as blocked when I test on https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/I need this port open to receive data on a...

MSHN by Tuning in
  • 922 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos