Networking and WiFi
For queries with home networking and all things WiFi
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Resolved! Wifi no longer visible on London underground

Hi all,  I noticed for the first time today that the usual virgin media WiFi network isn't there on the tube. Is this being phased out?     [MOD EDIT: Please see update on post 111 here]      

ruswit by On our wavelength
  • 32157 Views
  • 141 replies
  • 1 kudos

UNDERSTANDING KEY ASPECTS OF WiFi

UNDERSTANDING KEY ASPECTS OF WiFi WiFi is a somewhat notorious, though essential commodity. In many cases, when its behaviour does not meet the user’s perception of the claims made by the ISP (e.g. Virgin Media), the blame is quickly heaped on the IS...

WiFi House Attenuation.png
Sephiroth by Alessandro Volta
  • 34678 Views
  • 0 replies
  • 58 kudos

Getting a better Wireless Network Signal

Seeing so many posts about Good, Bad & ugly Wifi, I thought I would post some suggestions for people out there.   There are definitely good, midrange & poor routers with quite variable performance wifi.  Never expect a mass market product to be the b...

Wifi Spectrum Bad.png Wifi Spectrum Good.png

Hub status data - understanding network log messages

N Warning: Long, dull, a bit technical. NHaving needed to repeat myself a few times, I thought I'd share my understanding of what you might find in a Hub 3's network log when things go wrong, and what it means.  First of all, this post is based on my...

Andrew-G by Alessandro Volta
  • 28178 Views
  • 15 replies
  • 40 kudos

Hub 5 flashing red

Hub 5 flashing red randomly half an hour ago and is ongoing flashing red.Wifi was working perfectly fine then suddenly its not working anymore

Iqbal7 by Joining in
  • 110 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! white pod not pairing

After a month of interrupted wifi and internet, we finally have had an engineer out to sort out external cabling and he also supplied a new hub 5 (after 1st replacement hub didnt work properly either) Our problem is now the white pod will not pair, j...

New contract - new WiFi code and tv not working

We signed a new contract with you last month and have a new internet code, of which I have added to all devices including both to boxesWe have 2 tv boxes , one upstairs is not connecting to the internet - gives a N27 codeWe had a new tv box  installe...

Broadband problems

Hi .... having some problems hope you can advise, I spoke to vm via chat a few days ago and also sent the attachment to show some test results, I was then sent out a pod which would solve my problems, sadly this did not happen and the pod wouldn't co...

Screenshot 2023-11-29 at 14.16.50.png Screenshot 2023-11-29 at 13.35.22.png
GordM1 by Tuning in
  • 1860 Views
  • 42 replies
  • 0 kudos

Upgraded my virgin internet to 1Gbps but not applied

Hi All,Hope everyone had a great Christmas and a happy New year. My issue is very unique again unfortunately.So around black Friday weekend I got an offer to upgrade my broadband at 50% off. I applied to it but for some reason I haven't heard anythin...

rayaanW by Tuning in
  • 358 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

Internet works via ethernet but not WiFi

My internet is working on the PC connected with Ethernet but the WiFi is completely off and nothing can connect. What is going on? I tried to restart the hub and also reset but neither fixed it. I need WiFi to work since my work laptop does not have ...

Nyx by Tuning in
  • 237 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Hub 3 ip range?

Do the latest Hub 3’s allow you to change the LAN ip range?(just signed up to M125 so assume this is what I’ll get)

gilbo2 by Dialled in
  • 349 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

Red light on Hub

HiMy internet has been shockingly slow for a couple weeks now, I had a permanent red light on my hub 3. It's not covered, it's upright and out of any sunlight. I've reset it and the red light stays on but it isn't hot to touch. Is this faulty/needs r...

JayMaley by Joining in
  • 147 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

ZTech IP Camera/VM Hub5 - no connection

I have a ZTech Baby Bullet camera that worked fine on my old EE Router however, just changed to Virgin Media with 5X hub and it won't find it. I am a novice but have tried different programs to find it like IPConfig, Bitvision. Tried entering manuall...

Jag5553 by Joining in
  • 307 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos