Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
902110
Joining in
57 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

C130

Getting C130 messaged, saying Ethernet cable unplugged but not the case as working for every other wifi device...??
0 Kudos
Reply
  • 462
  • 62
  • 135
backtothefuture
Fibre optic
50 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: C130

Is it only your WiFi devices that are working ? - Any that are connected by Ethernet cable are not working correctly ?

-

If I have helped please feel free to give 'Kudos' by clicking on the thumbs up icon against any of my posts. If I have helped to solve an issue you can also click on the 'Mark As Helpful Answer' link to mark it as helpful.
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
902110
Joining in
44 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: C130

TiVo box not connected by Ethernet cable either, just a white wire. Everything on wifi...?
0 Kudos
Reply
  • 462
  • 62
  • 135
backtothefuture
Fibre optic
41 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: C130

Is the 'C130' you mentioned what you are receiving on your TiVo box ?

If so someone from Virgin Media should be able to move your question to the TV section of the website and be able to assist you further.

-

If I have helped please feel free to give 'Kudos' by clicking on the thumbs up icon against any of my posts. If I have helped to solve an issue you can also click on the 'Mark As Helpful Answer' link to mark it as helpful.
0 Kudos
Reply
  • 20.52K
  • 541
  • 3.16K
Sephiroth
Alessandro Volta
38 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: C130

If you search the Community on the term 'C130' you'll see the various causes and resolutions.

Seph - ( DEFROCKED - My advice is at your risk)

0 Kudos
Reply