Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
J-J-8
Just joined
119 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

HD channels Sound not working

With the hd channels, the sound doesn't work.
The voices cannot be heard the background sound is working but the voices are not being heard. The picture is fine no problems there. I have tried changing audio in settings to dolby digital to pcm - that hasn't worked at all.
0 Kudos
Reply
  • 8.61K
  • 438
  • 1.02K
jb66
Alessandro Volta
116 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: HD channels Sound not working

Sounds like a setting on your amp, is it going through an amp?

0 Kudos
Reply
  • 8.02K
  • 424
  • 1.31K
Superuser
Superuser
74 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: HD channels Sound not working


jb66 wrote:

Sounds like a setting on your amp, is it going through an amp?


Agreed. Either that or your TV isn't down-mixing 5.1 correctly spreading the front speaker to the left & right.


TV: XL+SkySports V6
BB: 200Mbps SuperHub: Arris
Loc: ME10
    Please use the Search feature before starting a new thread
To thank or if you Like a post, use the Kudos +button. If it's an answer to your query, click Options.
Finally, if all else fails, take a deep breath and remember there's more to life than the internet and TV!
0 Kudos
Reply
  • 15K
  • 615
  • 1.01K
Forum Team
Forum Team
60 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: HD channels Sound not working

HEy J-H-8

 

Sorry for the delay in getting back to you, I'm checking in to see how this issue is? As JB and Printerelf have suggested, I'd recommend taking a look at your audio set up.

 

If you're just using a HDMI cable to the TV and you're getting your sound from the TV speakers and not through an amp at all, we'd love to hear more about the audio settings on your TV/

 

Take care

Craig


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply