Menu
Reply
  • 6
  • 0
  • 2
flamme_rougue
Tuning in
235 Views
Message 1 of 11
Flag for a moderator

Very slow in Area 11 (EH6)

Very slow service last couple of days in area 11 / EH6. Getting download speeds < 1 Mbps (~945kbps from a wired Ethernet connection so no wifi issues).
  • 1
  • 0
  • 1
soft314
Joining in
221 Views
Message 2 of 11
Flag for a moderator

Re: Very slow in Area 11 (EH6)

Same area, same problem (Used to be over 100Mbps) 

Screen Shot 2017-04-03 at 22.45.05.png

  • 1
  • 0
  • 1
Hfie
Joining in
215 Views
Message 3 of 11
Flag for a moderator

Re: Very slow in Area 11 (EH6)

Also in area 11 (EH6) and have the same issue currently
  • 1
  • 0
  • 1
villemuto
Just joined
207 Views
Message 4 of 11
Flag for a moderator

e Re: Very slow in Area 11 (EH6)

Same problem, we're waiting.

 

please help us!

  • 3
  • 0
  • 0
screenertime
Tuning in
193 Views
Message 5 of 11
Flag for a moderator

Re: e Re: Very slow in Area 11 (EH6)

EH6      slow speed here also dropping since march on vivid 200

network issues ? roadworks damaged cables?

 

slow net since marchslow net since march

 

 

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 2
flamme_rougue
Tuning in
164 Views
Message 6 of 11
Flag for a moderator

Re: Very slow in Area 11 (EH6)

Just over 100Mbps this morning. Extreme throttling back at peak times / oversubscribed?
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
screenertime
Tuning in
150 Views
Message 7 of 11
Flag for a moderator

Re: Very slow in Area 11 (EH6)

much better  thanks to everyone                                               [wired connection]

tested at 9.25 am 04/04/2017tested at 9.25 am 04/04/2017

 

0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
samclunie86
Tuning in
115 Views
Message 8 of 11
Flag for a moderator

Re: Very slow in Area 11 (EH6)

Same for me as well. Phoned the tech support line and jumped through the usual hoops (reboots of the SuperHub, Factory Reset of the SuperHub, speed tests over Ethernet + WiFi) as there was nothing showing on the service status page. They are sending a new SuperHub out to me as the tech thought that that may be the issue.

2017-04-04 19_16_21-jdastForm_graph.pngLooks like it's improved a little since yesterday night, though 20-30Mbps on a SuperFibre70 line still seems a bit of a rip off to me for off-peak times.

Will have to wait and see if the new SuperHub makes any difference when it arrives later in the week.

 

 

 

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 2
flamme_rougue
Tuning in
105 Views
Message 9 of 11
Flag for a moderator

Re: Very slow in Area 11 (EH6)

I'm supposed to be on vivid 200. Never had anything near that.....
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
screenertime
Tuning in
93 Views
Message 10 of 11
Flag for a moderator

Re: Very slow in Area 11 (EH6)

im no pc expert but found this and it helped me

this tweak helped my pc broadband speed increased : [only works if your network card/ethernet adapter can handle 10/100/1000 Mbps]

DO THIS AT YOUR OWN RISK.

go into network settings
change adapter options
click on ethernet
look for properties and click
configure
go to advanced
then click on speed and duplex
and change value to 1.0 gbps full duplex
then ok to save.

if you make a mistake you can reset back to your old settings

_http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/windows/how-reset-network-settings-in-windows-3606337/

 

0 Kudos
Reply