Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Luke13trent
Joining in
100 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

200mbps only getting 78mbps

Hi I am currently paying for a 200 vivid line but when tested through out the day I'm getting a speed between 55-80 Mbps. This is via a wired connection. I have tried multiple cables and a different router (just paid to upgrade to a hub 3) and this has made no difference. Am I missing something or am I being ripped off by paying to have a line that doesn't even deliver 50% of what it's meant to. What can I do to reach the speeds I pay for
0 Kudos
Reply
  • 7
  • 0
  • 2
Bad1982uk
Tuning in
73 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: 200mbps only getting 78mbps

Run for the hills!(switch to a more stable provider as virgin media can't be bothered to invest money in the network)
0 Kudos
Reply
  • 3.88K
  • 121
  • 203
Forum Team (Retired) Adam_L
Forum Team (Retired)
45 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: 200mbps only getting 78mbps

Hi Luke13trent, 

Thanks for letting us know about your issues with slow speeds, I offer my apologies for any inconvenience caused.

I have tested your connection from here and I noticed a number of time outs inside the Hubs logs, in order to resolve this I would like to arrange for an engineer to attend and investigate things further for you.

I will send you a PM (purple envelope at the top) detailing what's required in order to proceed with making the booking. Please respond to me there and I'll ensure this all gets booked and secured for you.

Take care, 

Thanks, 

Adam.


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply