Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
sjwsarahjane
Joining in
115 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Spam content found

 Virgin servers are rejecting any emails I send with attachments as 'Spam Content Found', including NatWest bank generated pdf's as proof of money transfers.  It's driving me mad!

0 Kudos
Reply
  • 9.12K
  • 301
  • 981
Forum Team
Forum Team
90 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Spam content found

Hello sjwsarahjane

 

Welcome to our forum, sorry you are having problems sending emails. Do you mean sending to Virginmedia mailboxes or you are sending from one or both. If it is the former we have been carrying out some work that may help Spam Folder Settings Change. This is now complete so have you noticed an improvement at all?

 

Thank you

Nicola

Virgin Media Forum Team
0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
sjwsarahjane
Joining in
73 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Spam content found

Hi.
I sent my husband 3 emails today, & they all went into his spam folder, so something has changed. A bit annoying they went into spam but it is an improvement! Xxx
0 Kudos
Reply
  • 12.48K
  • 353
  • 1.45K
Forum Team
Forum Team
36 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Spam content found

Hi sjwsarahjane,

Excellent, that means our spam changes are working as intended. I'm sorry though that they were flagged as spam. You'll need to ensure you mark these as Not Spam to train our filters, eventually they should be delivered to the Inbox instead.

Thanks for the update and let us know if you have any further issues/queries, we'll be happy to help.

Smiley Happy


Jen
Forum Team



0 Kudos
Reply