cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

1Gig Anyone having upload speed problems, South/South West

smithy01793
On our wavelength

Hay all hope everyone is well,

So i am haveing upload speed issues ATM, Normally my upload is exactly what we should be getting on the 1gig service, This is on a wired connection But last 2-3 days so far my upload has dropped from around 110-100 mbps on speed test's this is To 30-45mbps tops,

Done all the basics reboots, hard power cycle, cable checks machine checks etc and still no change, Nothing has changed in the setup  

Is anyone else having this problem at all?

Cheers 

 

16 REPLIES 16

smithy01793
On our wavelength

Ow and just to help it would seem the quality of my service based on BB quality monitor 

That it was around !2pm ish on Friday 17th the my service degradded showing much higher pings and dropped packs permanently right up untill now, 16161717181819192020

Once again nothing has changed my side.

carl_pearce
Community elder

Have you checked here, and done the 'Still having issues?' check if nothing comes up?

https://www.virginmedia.com/help/check/service-status

Looks like a local outage of some sort.

The first initial bit says no problems,

Continued through the multipool web pages after saying still have an issue,

it said there maybe be a connection issue with our kit and to check back in 24-48 most things sorted by then but i am not confident at all seems like a typical go away page, it did not tell me anything specific at all, so still in the same boat 

Also try calling 0800 561 0061 

---------------
Cancel VM here
Complain to VM
here
Demand compensation from VM here
Demand your call recordings here
Monitor the state of your VM connection here


@smithy01793 wrote:

The first initial bit says no problems,

Continued through the multipool web pages after saying still have an issue,

it said there maybe be a connection issue with our kit and to check back in 24-48 most things sorted by then but i am not confident at all seems like a typical go away page, it did not tell me anything specific at all, so still in the same boat 


This usually notifies VM of an issue, however, if it's related to hardware replacement can take some time to resolve.

I can't see any local outage in my area. 

Very flustered because one it's not cheap and also it's been days not hours. 

Also not just the fact the upload is now crap at like 30meg. It's the flaming packat loss making most of my tactical only fps games unplayable. 

Also my uploads to work servers at times and also my work video calls look like I have gone back to the 00s connection. 

smithy01793
On our wavelength

Can a virgin media forum employee please look at this @vm

How do i tag this for them to look at please 

It can take several days to a week for a reply on here.

smithy01793
On our wavelength

ow great