cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

My hub 3 is intermittently restarting and is displaying yellow flashing light .

Jaywar812000
Joining in

Hub 3 intermittently loses WiFi and starts up again. It has shown yellow flashing light and blue light over last couple of days. This afternoon it also showed red light flashing but has now returned to white. VM think it is connected to faulty pod but fault returned after I disconnected pod.

1 REPLY 1

John_GS
Forum Team
Forum Team

Hi @Jaywar812000 

Thanks for posting and welcome to the community. Sorry to hear of the hub issues. From checking the system, I can see you've had an engineer visit since posting and they've replaced the router. 

With the Pods, there are a few requirements for them to work with our Hubs:

•    The Hub must be in 'Router Mode' and not have been changed to 'Modem Mode'.
•    Channel Optimisation must be left on.
•    The SSIDs must be the same and broadcast enabled.
•    The SSID must be password protected.
•    The Passphrases of the SSIDs must match.

As long as all of the above points are all met then the Pod should automatically connect to your Hub's Wi-Fi and begin broadcasting. The wireless details from the Pod will be the same as the Hub's details, so no additional steps are required to connect the devices in the home.

I hope everything is resolved for you but do pop back to the Community should you ever need further help.

Best wishes.

John_GS
Forum Team


Need a helpful hand to show you how to make a payment? Check out our guide - How to pay my Virgin Media bill