cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Connect App no longer finds Hub4

Buttshill
Tuning in

Hi. For the last 3 days the Connect App cannot find my Hub4.

Initially the WiFi Pods also lost connection. After talking to customer service I was told the Pods were broken. (Both failing at the same time didn't sound correct).

Anyway I reset the Hub4 and the Pods reconnected, but the Connect App doesn't.

Any ideas. I have uninstalled the app, cleared cache and tried on my iPod as well no difference.

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Client62
Legend

Some have found a 60 second press of Reset gets a failing Hub 4 to work again with
the VM Pods / the Hub admin menu / VM Connect.

But the Hub may fail again in the same way in a few days & then require replacement.

See where this Helpful Answer was posted

6 REPLIES 6

Client62
Legend

Some have found a 60 second press of Reset gets a failing Hub 4 to work again with
the VM Pods / the Hub admin menu / VM Connect.

But the Hub may fail again in the same way in a few days & then require replacement.

It does seem that the issue is the Hub 4 after reviewing the various topics on the forum.

Thanks 

After talking with Customer service they say it is an issue with thier system and he has initiated a request for a fix

Buttshill
Tuning in

Hi , I too have the same problem , VM Connect cant find the hub , it used to do. Contacted Support and they have refereed the problem the the Tech support back office team.

Thanks for updating us on this issue Buttshill.

We're glad the other Team have raised an IT Ticket for this issue, please let us know how you get on.

Thanks,

Megan

Hi I did a 60 seconds reset and I could use the Connect App. BUT as soon as I changed the WiFi name from VM12345678 to the name I have used for years it wouldn't connect