cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Broadband issue since 'essential works'.

Alforr
Joining in

Hi all,

I'm hoping someone might be able to help. I had been having constant issues with the Hub 3, like many others it appears. I believe it just can't handle the amount of devices I had connected.

Anyway, I decided to pay out for a Deco M4 system to try to resolve my issues permanently. After a bit of a nightmare trying to the system up, I got it working Saturday morning and everything was so much better.

Unfortunately, since this morning I can't get the network to work. Coincidentally, Virgin were doing essential works in my area this morning. I have tried the status checker, which reset my Hub 3, reset my Deco, unplugged them both for a few minutes, but to no avail.

Does anyone have any other ideas that could help?

Frustration is getting the better of me at the moment.

Many thanks.

3 REPLIES 3

Client62
Legend

This reads like there are issues with the Virgin Media side of the connection to the Hub 3

Alforr
Joining in

Hi all, I've read through a lot of posts on here recommending Deco M4 as a solution to my Virgin media WiFi issues.

I purchased a 3 set and installed them. Got them working after a few problems and they were great for a couple of days. Now the last 2 mornings, they have got no internet.

I have the hub 3, now in modem mode. I've spent hours the last few days, turning off, rebooting and eventually forgetting and resetting up the Deco's.

Unfortunately again this morning, I have no connection to the internet. Is anyone able to suggest anything that could help please?

 

[MOD EDIT: Merged]