cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Re: Landline keeps cutting off after 15 minutes!

foggy69
Joining in

I am having the same issue as Tarquinisme, after about 15 minutes, my phone drops the connection. It has only started to do this recently.

I use a Panasonic KX-TGJ420E phone, it says it is DECT in the manual and is powered because it has a built in answerphone

7 REPLIES 7

Ashleigh_C
Forum Team
Forum Team

Hi there @foggy69 

Thank you so much for your post and welcome back to the forums, it's great to have you. 

I'm so sorry to hear you are facing this issue, we have split your post so that we can deal with this as an individual fault. 

Can I ask if your phone is connected at the Hub? Do you get any other sounds online before the phone cuts or does it just cut suddenly? 

The phone is connected to the hub.

There is no warning that the phone will disconnect, the line just goes dead.

Thank you @foggy69 can I ask which port the phone is plugged into?

Have you been able to try another phone on the line at all?

The phone is plugged into port TEL 1.

I would love to try using another phone, but all I now get when I dial a number is an engaged tone.

Why is this system so ****

Hi @foggy69, we're sorry to hear you feel this way.

Can you please try rebooting the Hub and let us know if that makes any difference to what you're experiencing?

Regards,
Daniel

Hi Daniel

Rebooting the hub solved the permanently engaged issue and the 15 minute cut off as well.

Thanks

Hi foggy69

Thanks for the update - pleased to hear a reboot has sorted the issue.

Give us a shout if you need anything else!

Beth