QuickStart, set up and connections
Installing and configuring your kit
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Replacement CATV cover

Hello. The small CATV metal hinged door at the end of my driveway has broken and left an unsightly and dangerous hole on the public pavement. Can this be replaced please?It is Pomeroy Rd, B43 7LJ. 

Ben5891 by Joining in
  • 349 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Resolved! Did i make a mistake signing up?

Received an email saying I would receive the box by post today. Nothing arrived. Received an email saying they had received my Gone Away form. No clue what that is. Never gone anywhere or filled anything. Cant sign in or get help as have no account y...

SRico87 by Joining in
  • 328 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Quick start kit lost

My QuickStart kit was delivered but not to me . Yodel have not recorded where it was delivered on 16/10/23. I have contacted them everyday 2/3 times a day. They won’t send another kit out till I can send photographic evidence of lost package!!! Also ...

Jacqui8 by Tuning in
  • 239 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

No virgin media wall socket

Hi I have the same problem. I recently moved to new house, i get my router today but there is no virgin box in home, just there is a virgin cable but wothout any socket connected to that  Can i buy a wall socket? Or i should wait for technicin. Becau...

Oymenuz by Joining in
  • 215 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! NIGHTMARE

Had an absolute nightmare trying to change my service provider from Sky to Virgin. First of all I couldn't set up my quick start kit due to a non existing cable to my home because apparently the old cable had been cut, fair enough not virgins fault. ...

Screenshot_20231020-173817.png Screenshot_20231020-173811.png Screenshot_20231020-173805.png Screenshot_20231020-173646.png

Wall Socket Issue

Hi all,I recieved my package yesterday and buy I have some issue about the wall socket. I have a empty NTL box and a tratec splitter on the wall that suitable for plug. So I used tratec but there is no connection. Am I using correct socket?    

16976482756492617510418237014010.jpg 16976483345984565706168281427435.jpg 16976483591744163218197406965297.jpg
hilmi005 by Joining in
  • 508 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Getting half speed on 125 Mbps

Have PC connected to Hub 3 via ethernet. Just tested using Samknows realspeed router shows 104 mbps device shows 62.6 so a bit over half speed. Is it likely the coax extension I bought from Amazon is causing this discrepancy? Do VM supply longer cabl...

nasum1 by Joining in
  • 200 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos