cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Virgin Connect app 'Oops somethings gone wrong on our end'

katecl123
Joining in

I have a new hub 5 1gb which is a week old. After a day I was able to connect successfully the hub to the Virgin Connect app to check the speed etc. it worked fine. Since yesterday though I can’t see any of my devices - I just get the message 'Oops something went wrong’ and see a yellow exclamation mark next to the hub. I can’t check my house for weak WiFi (I am trying to set up WiFi pods so it would be useful). I have tried resetting the hub, reinstalling the app, I have checked my iPhone/iOS is completely up to date. I have a great speed/wifi signal when standing near the hub (600mb). Can someone help please or is the app just flaky? 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Client62
Hero

The VM Connect app is super flaky / faulty.  So much so that we do not have it installed.

It is often so much easier to manage the Hub via the menu at http://192.168.0.1/
and once the Hub is operating as required we have very few reasons to touch it.

Install a free WI-Fi Analyser app on your mobile phone, this will display the Wi-Fi signal strength
and allow your to see where Wi-Fi coverage is good and where it tails off in your home.


See where this Helpful Answer was posted

1 REPLY 1

Client62
Hero

The VM Connect app is super flaky / faulty.  So much so that we do not have it installed.

It is often so much easier to manage the Hub via the menu at http://192.168.0.1/
and once the Hub is operating as required we have very few reasons to touch it.

Install a free WI-Fi Analyser app on your mobile phone, this will display the Wi-Fi signal strength
and allow your to see where Wi-Fi coverage is good and where it tails off in your home.