cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hub3 overheat

ML5
Joining in

My hub has a solid red light. I have switched it off and done a factory reset today and a couple of weeks ago but nothing has changed. It is not in a particularly warm room and well ventilated 

6 REPLIES 6

Adduxi
Very Insightful Person
Very Insightful Person

If the red LED persists after a pinhole reset, the Hub should be swapped out. This red LED is the overheat warning and should be working correctly. If you wait here a couple of days a VM Mod should pick this up and discuss directly with you.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

I have done three pin hole resets and it stays red. Thanks for your advice

Hi there @ML5 👋 Welcome to our forum and thanks for your post 😊

Sorry to see you've been having issues with your Hub overheating and having this red light. Thanks for doing the checks we'd usually advise to do. As this hasn't changed things, we'd need to arrange an engineer so they can check this for you. I'll pop you a PM to confirm your details so this can be done.

Regards

Nathan

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


Thanks!

i read on the internet the hub 4 has a fan in it

 

 is that correct ? 

Hi there @bhaskarsamani 👋

This is correct, it does have a fan. All specifications for our equipment can be found here.

Regards

Nathan

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules