cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hub 4 fan

phil106
Joining in

Hi,

I recently received a new Hub 4 from you to replace my existing SuperHub.

It's working fine, but is quite warm and the fan hasn't stopped running since the day it was installed (in exactly the same place as the SuperHub).  The fan noise is quite noticeable in our quiet room.

Surely this isn't correct?  Is it a faulty unit?

13 REPLIES 13

phil106
Joining in

Hi David_Bn,

Thanks for your response.

I’ve taken a video and downloaded this to my PC, but I can’t see how to send this to you.  I don’t think it helps, though, although you can just about hear that the fan is running.

It’s not that the fan is making an “incorrect” noise - it’s not whining or screeching, for example  - it’s just that it is constantly there in the background 24/7 and it’s quite noticeable when the room is quiet.  The fan hasn’t stopped once since the Hub was installed some weeks ago - surely that can’t be correct?

The only light that has been displayed (other than the flashing white/green ones whilst it set itself up initially) has been the steady white band around the top of the unit.

Hi @phil106 

Thanks for coming back to us.

I'll send you a PM now to assist further.

John_GS
Forum Team


Need a helpful hand to show you how to make a payment? Check out our guide - How to pay my Virgin Media bill

phil106
Joining in

Thanks to everybody for your suggestions and help.

VM swapped the faulty Hub yesterday and all now appears OK.

Phil106

Glad to hear this phil106.

If you need anything in the near future do let us know. 

Matt - Forum Team


New around here?