Menu
Reply
  • 11
  • 0
  • 0
Tuning in
298 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Loss of sound on all HD channels

Please can anyone tell me why I have no sound on any HD tv channel? 

All other channels (not HD) seem to be ok with sound and no problem...

Please can you let me know how to fix this?

Thank you. 

0 Kudos
Reply
  • 936
  • 72
  • 176
Well-informed
289 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: Loss of sound on all HD channels

Try rebooting your box if it is a V6 there is a switch right rear put that off unplug leave for a couple of minutes then switch it back on if that does not fix it you will need to call them to log a complaint also ensure that all cables are pushed in securely 

0 Kudos
Reply
  • 47
  • 11
  • 9
Forum Team
Forum Team
262 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Loss of sound on all HD channels

try going to the settings on the box and change the audio to pcm instead of dolby
0 Kudos
Reply
  • 11
  • 0
  • 0
Tuning in
243 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Loss of sound on all HD channels

Thank you for the reply.. Yes, went into settings and altered a few things( maybe the audio/pcm).. Switched off the box and rebooted.. We have sound on all channels and this also cured a minor sound issue we had where you had to keep turning up the volume to high for some of the channels.. Cheers for the advice..
0 Kudos
Reply
  • 11
  • 0
  • 0
Tuning in
240 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Loss of sound on all HD channels

Thank you for the reply.. Tweeked a couple of things on settings and rebooted box.. All sorted now.. Cheers..
0 Kudos
Reply