Menu
Reply
Highlighted
  • 17
  • 0
  • 3
Tuning in
1,170 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

YouTube sound cuts iut

Have never had this issue before but now when watching YouTube on the v6 box the sound keeping cutting out momentarily and makes watching videos almost impossible so wondering if anyone else has had this problem and what fix you used?

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 5.92K
  • 433
  • 1.02K
Hero
1,165 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: YouTube sound cuts iut

If the V6 is connected to the hub by WiFi, try and Ethernet cable (best).

--
Hub 3.0, TP-Link Archer C8, TP-Link TL-SG1008D 8-port gigabit switch, V6
My Broadband Ping - Roger's VM Broadband Connection
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 14
  • 0
  • 1
Tuning in
1,091 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: YouTube sound cuts iut

Has started doing the same on mine. I have Ethernet connection to the box. Most videos seem fine, just certain ones seem to do it. They still do it even after a re boot.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 14
  • 0
  • 1
Tuning in
1,087 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator

Re: YouTube sound cuts iut

Is doing it on more and more videos now 😞

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 5.92K
  • 433
  • 1.02K
Hero
1,085 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: YouTube sound cuts iut

If the YouTube video resolution is 1080p60, change it to 720p.

--
Hub 3.0, TP-Link Archer C8, TP-Link TL-SG1008D 8-port gigabit switch, V6
My Broadband Ping - Roger's VM Broadband Connection
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 40
  • 1
  • 5
On our wavelength
1,056 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator

Re: YouTube sound cuts iut

Thanks, Yes, done that (within the YT video playback settings, NOT the V6 box settings) and it works!
But, I shouldn't NEED too as the same videos at 1080p60 automatically changed and played back ok BEFORE the last update. So clearly a bug only since the new update!
Any further info VM?

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 53
  • 1
  • 3
On our wavelength
879 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator

Re: YouTube sound cuts iut

Ditto here. After similar issues with the old Tivo, we assumed the new V6 Tivos had made laggy Youtube issues a thing of the past. Alas not.
0 Kudos
Reply