Menu
Reply
  • 5
  • 0
  • 1
Hcpars
Tuning in
514 Views
Message 1 of 15
Flag for a moderator

Youtube

Feeling frustrated the  youtube app on the TiVo box is frequent stuttering and pretty much unusable. 

1) Do you recognise that lots of customers are having this stuttering issue and how can this be reported?

2) Is your technical team working on a fix and if so how long do they expect it to take day week month?

I look forward to your reply.

  • 4
  • 0
  • 0
Kelbag
Joining in
480 Views
Message 2 of 15
Flag for a moderator

Re: Youtube

Hi yes I am experiencing the same problem and have been for over a week. Any updates would be greatly appreciated. Thanks

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
Corrie-Jane
Joining in
467 Views
Message 3 of 15
Flag for a moderator

Re: Youtube

I am also having this problem. It is incredibly frustrating, especially as my son watches YouTube a lot. Would really appreciate some information on this. 

0 Kudos
Reply
  • 979
  • 46
  • 87
Forum Team (Retired) Tom_S
Forum Team (Retired)
437 Views
Message 4 of 15
Flag for a moderator

Re: Youtube

Hi all,

 

I am sorry to hear you've been experiencing issue with the app. Do all of you have a TiVo box or are any of you trying to use the app on the V6?

Would you be able to go into the network settings and test your network connection?
It should run diagnostics and display the current quality of the connection for you.

 

Thanks,

Tom_S

0 Kudos
Reply
  • 5
  • 0
  • 1
Hcpars
Tuning in
435 Views
Message 5 of 15
Flag for a moderator

Re: Youtube

Hi 

I have the v6 using the app. tested all the network connections reset it and the box. Also signed in and out of my account for Youtube with no help. 

 

Thanks

0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
Kelbag
Joining in
434 Views
Message 6 of 15
Flag for a moderator

Re: Youtube

Hi yes I have tried all this and still no luck 😢

0 Kudos
Reply
  • 979
  • 46
  • 87
Forum Team (Retired) Tom_S
Forum Team (Retired)
433 Views
Message 7 of 15
Flag for a moderator

Re: Youtube

Thanks @Hcpars,

 

As it is a V6 is it connected to your hub via a wired or WiFi connection?

 

@Kelbag, when you test the network connection what results do you get? Is it a TiVo or a V6? If it is a V6 are you able to also advise the connection method you use?

 

Thanks,

Tom_S

0 Kudos
Reply
  • 5
  • 0
  • 1
Hcpars
Tuning in
428 Views
Message 8 of 15
Flag for a moderator

Re: Youtube

It’s wired but wireless doesn’t help either ☹️

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 4
  • 0
  • 0
Kelbag
Joining in
429 Views
Message 9 of 15
Flag for a moderator

Re: Youtube

Hi 

Yes it's a v6 box and it is cabled up to the Internet hub.

Says test successful with a tick next to all 3 options

Thanks

0 Kudos
Reply
  • 979
  • 46
  • 87
Forum Team (Retired) Tom_S
Forum Team (Retired)
423 Views
Message 10 of 15
Flag for a moderator

Re: Youtube

Is it just Youtube that you're having issues with?

 

Have you been able to check the other apps such as Netflix and On Demand Services?

 

Thanks,

Tom_S

0 Kudos
Reply