Menu
Reply
iveivan
  • 48
  • 0
  • 4
On our wavelength
541 Views
Message 11 of 22
Flag for a moderator

Re: Have to restart Hub 4 everyday to get 1 gig speed

It looks like you don't have any open orders!

0 Kudos
Reply
Robert_P
  • 4.02K
  • 189
  • 370
Forum Team
Forum Team
536 Views
Message 12 of 22
Flag for a moderator

Re: Have to restart Hub 4 everyday to get 1 gig speed

It can take a couple of hours to update iveivan, please check at 8pm and if it isn't showing let me know and I can confirm some more details with you and let you know.

 

Rob

0 Kudos
Reply
iveivan
  • 48
  • 0
  • 4
On our wavelength
525 Views
Message 13 of 22
Flag for a moderator

Re: Have to restart Hub 4 everyday to get 1 gig speed

nothing showing

0 Kudos
Reply
Alex_RM
  • 6.24K
  • 328
  • 460
Forum Team
Forum Team
503 Views
Message 14 of 22
Flag for a moderator

Re: Have to restart Hub 4 everyday to get 1 gig speed

Hi iveivan,

 

Thanks for checking, I've popped you over a private message to advise 🙂

 

Alex_Rm

0 Kudos
Reply
iveivan
  • 48
  • 0
  • 4
On our wavelength
426 Views
Message 15 of 22
Flag for a moderator

Re: Have to restart Hub 4 everyday to get 1 gig speed

My issue has returned, worked well for a few days and then I always have to restart to make it have normal speed again, but even after a short while the speed goes from 950mb to 60mb, everyday this issue now.

I am on a wired connection, all cables are fine.

Can I have an engineer come and visit please?

0 Kudos
Reply
Hayley_S
  • 3.68K
  • 115
  • 242
Forum Team
Forum Team
422 Views
Message 16 of 22
Flag for a moderator

Re: Have to restart Hub 4 everyday to get 1 gig speed

Hello @iveivan.

 

I am sorry to see this! 

 

I would love to arrange this for you, I will send you a private message so I can do this 🙂

 

Look forward to hearing back from you.

Hayley
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


Hayley_S
  • 3.68K
  • 115
  • 242
Forum Team
Forum Team
405 Views
Message 17 of 22
Flag for a moderator

Re: Have to restart Hub 4 everyday to get 1 gig speed

Thank you for talking to me in private @iveivan.

 

I am glad I was able to come up with a plan to fix this.

 

Please let me know how the engineer visit goes, take care for now.

Hayley
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


iveivan
  • 48
  • 0
  • 4
On our wavelength
375 Views
Message 18 of 22
Flag for a moderator

Re: Have to restart Hub 4 everyday to get 1 gig speed

Had an engineer come out to check speed issues and for now seems to be ok.

He said to call virgin media and ask to be sent some plume pods to sort the weak wifi signal at back of the house, he said as we have the 1gig service the pods would be included/free.

Well it is a nightmare to get them, no one wants to send them, excuses all the time.

Can someone actually help?

0 Kudos
Reply
Tom_F
  • 4.22K
  • 250
  • 550
Forum Team
Forum Team
372 Views
Message 19 of 22
Flag for a moderator

Re: Have to restart Hub 4 everyday to get 1 gig speed

Hi iveivan, thanks for getting back to us with the update. I'm glad to hear there's been some improvement, sorry for the issues you've had getting WiFi pods sorted. 

 

It's my understanding that only the faults team specifically are able to order them for customers who are eligible, as you're eligible I'm unsure why it's not been sorted for you but I'd be happy to take a look and see what we can do to help.

 

Just look out for my PM and we'll take it from there.

 

Tom

 

 

0 Kudos
Reply
iveivan
  • 48
  • 0
  • 4
On our wavelength
345 Views
Message 20 of 22
Flag for a moderator

Re: Have to restart Hub 4 everyday to get 1 gig speed

Update:

Engineer came yesterday checked everything like cables, hub 4 said all was ok and was working fine and when he left speed was normal.

Well last nite again de low speeds 60megs, and today again having to restart few times, but the problem persists.

Virgin should just come clean and say what is the issue with their network, we are paying for 1gig service and not getting nowhere near the speeds we are suppose to get.

If the cables, hub 4 all is ok where is the issue? It can only be on Virgins side then.

0 Kudos
Reply