Menu
Reply
Melukeo
  • 19
  • 0
  • 1
Tuning in
1,296 Views
Message 1 of 37
Flag for a moderator

Hub issues

Having some issues with my hub. The Power light is Solid Green, The Wifi light is Solid Green, but the Internet light is flashing. Touched nothing on it. It just went off.  Any help would be good. 

0 Kudos
Reply
Kippies
  • 12.44K
  • 859
  • 3.72K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
1,287 Views
Message 2 of 37
Flag for a moderator

Re: Hub issues

Sounds like its not connecting to VM

Go to 192.168.0.1 in your browser, or 192.168.100.1 if in modem mode

 

Do NOT LOG IN

 

hub31.jpg

 

Post your upstream, downstream and network metrics from your HUB.

 

shub32.png

 

 

 

Screen captures are nice, C&P will do though.

 

Someone will get a look for you.

 

 

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Melukeo
  • 19
  • 0
  • 1
Tuning in
1,267 Views
Message 3 of 37
Flag for a moderator

Re: Hub issues

Weirdly cant get into http://192.168.0.1

 

0 Kudos
Reply
Kippies
  • 12.44K
  • 859
  • 3.72K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
1,232 Views
Message 4 of 37
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Hub issues

Okay do you know how to do a factory reset on your HUB?

 

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Melukeo
  • 19
  • 0
  • 1
Tuning in
1,183 Views
Message 5 of 37
Flag for a moderator

Re: Hub issues

Yep. Tried the pin hole reset. Going to call this morning as everything I’ve read about the issue seems to point towards calling/engineer. 

0 Kudos
Reply
Melukeo
  • 19
  • 0
  • 1
Tuning in
1,180 Views
Message 6 of 37
Flag for a moderator

Re: Hub issues

Not a very helpful call. “Turn it off and turn it on again” then engineer booked. 

Lee_R
  • 2.76K
  • 144
  • 264
Forum Team
Forum Team
1,130 Views
Message 7 of 37
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Hub issues

Sorry to hear you're unhappy with your service and customer service Melukeo.

Please can you keep us updated with how your appointment goes?

Regards

 

Lee_R

 

0 Kudos
Reply
Melukeo
  • 19
  • 0
  • 1
Tuning in
995 Views
Message 8 of 37
Flag for a moderator

Re: Hub issues

3 engineer visits. New hub. New thing on the wall and it’s still having the same fault. Sick of it now. Think it’s time to move to another provider. 

Tags (1)
0 Kudos
Reply
Megan_L
  • 2.53K
  • 151
  • 255
Forum Team
Forum Team
946 Views
Message 9 of 37
Flag for a moderator

Re: Hub issues

Hello Melukeo, 

Thanks for using the forums to get this issue looked into and resolved with your HUB, I am so sorry this problem has been persisting for such a length of time. I have had a look at your services and also your usage and can see that you have had no usage so far this month, which reflects what you are telling us. I can also see the multiple engineer bookings that you've had with no resolve. 

Can I ask what the engineers found when they came to visit your property please? 

Thanks,

Megan_L

0 Kudos
Reply
Megan_L
  • 2.53K
  • 151
  • 255
Forum Team
Forum Team
942 Views
Message 10 of 37
Flag for a moderator

Re: Hub issues

I have also contacted your local area service manager to ask for further information about your issue, I have been told they may contact you in order to re-evaluate the issue and see what else they can do to help. 

Thanks,

Megan_L

0 Kudos
Reply