Menu
Reply
No1_sonuk
  • 16
  • 0
  • 2
Tuning in
129 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Wifi devices not getting internet access

Rather odd problem...
Monday night, about 00:20, my internet connection dropped out.
Wired and Wifi dropped.  Phone was OK.
I tried the usual reboot, switch off, etc. but nothing worked.  As the phone still worked (connected to the hub), I assumed the cable connection must be OK, and there was a problem with the local internet connection, so I went to bed
Came back to it after work on Tuesday, and the wired connection was fine - full access.
BUT, though two different phones can connect to the Wifi network, neither can get internet access.
Today (Wednesday), it's still the same.

Any ideas?
Hub is Hub 3.
SS13 postcode area

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 32.63K
  • 2.02K
  • 4.46K
Alessandro Volta
115 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Wifi devices not getting internet access

Pinhole reset the hub and set it up again

*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
David_Bn
  • 7.43K
  • 320
  • 606
Forum Team
Forum Team
92 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Wifi devices not getting internet access

Good Morning @No1_sonuk, can you please advise me if you've been able to do the pin hole reset on the hub as advised by @gary_dexter?

If so, how has the connection performed since?

Looking into the local area, there currently doesn't appear to be any outages showing

Kindest regards,

David_Bn

0 Kudos
Reply
No1_sonuk
  • 16
  • 0
  • 2
Tuning in
82 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Wifi devices not getting internet access

Sorry, forgot to respond here.
The pinhole reset did fix the issue.

Thanks

0 Kudos
Reply