Menu
Reply
Razalarf
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
177 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Trying to login to Hub3 but password on router card is invalid - what's wrong

Any idea why password supplied with router is rejected as incorrect or?

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 3.39K
  • 232
  • 625
Wise owl
174 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Trying to login to Hub3 but password on router card is invalid - what's wrong

Are you definitely using the 'settings' password? SHould just be numeric.



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
SCA1972
  • 5.91K
  • 662
  • 2.02K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
174 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Trying to login to Hub3 but password on router card is invalid - what's wrong


@Razalarf wrote:

Any idea why password supplied with router is rejected as incorrect or?


Are you using the correct password?  The sticker on the hub has two passwords, one for wireless and one for settings.  To login to the hub you need the settings one.

If you believe you have the correct password then I'd suggest a pinhole reset of the hub to ensure it is back to factory settings which should be the passwords listed on the hub.

https://www.virginmedia.com/help/virgin-media-reset-your-hub

______________________
Scott

My setup: VM TV box, M350 Fibre broadband with Hub 3 in modem mode connected to a Netgear R7000 router. Telewest/VM user since 2001.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply