Menu
Reply
ChristianR1
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
244 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Hub has a red light showing

My router hub has a red light, not white as it should be. Still working and not hot. Any ideas?

0 Kudos
Reply
Oyster
  • 136
  • 0
  • 16
Up to speed
189 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub has a red light showing

Is it in modem mode, or router mode?
If it is in router mode put your ethernet cable from your own router 
into the ethernet port nearest the VM coaxial cable.
If you get no luck with that after 10 minutes reset the hub using a pin or small nail, or ballpoint pen.
follow the instructions on how to reset the hub
Once the hub is reset you should get a good connection
plug a computer in directly
not via a router or switch
It should now work

0 Kudos
Reply
legacy1
  • 18.36K
  • 765
  • 1.92K
Alessandro Volta
228 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub has a red light showing

In router mode?
---------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply
Hayley_S
  • 3.68K
  • 115
  • 242
Forum Team
Forum Team
224 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub has a red light showing

Hello @ChristianR1,

Welcome, thanks for posting.

I am sorry for the issues with your Hub.

Can you please tell me if this is effecting your connection? Is everything still working with the red light on?

Many thanks,

Hayley
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply