Menu
Reply
Dominion
  • 40
  • 0
  • 0
Tuning in
254 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Leicestershire LE10 constant disconnections

Started a half hour ago. Service status says ok, but its not.

Any news on what has gone wrong?

0 Kudos
Reply
Dominion
  • 40
  • 0
  • 0
Tuning in
250 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: Leicestershire LE10 constant disconnections

Can't seem to stay connected for any more than a few mins, connection comes back after 30 sec ish, then gone again.

0 Kudos
Reply
David_Bn
  • 5.19K
  • 242
  • 434
Forum Team
Forum Team
172 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Leicestershire LE10 constant disconnections

Good Afternoon Dominion,

 

Thanks for your post on our Community Forums and I'm sorry to hear of the connection issues

 

Can you please advise me how things are currently looking?

 

Are you able to connect over both Wi-Fi and a wired connection?

 

I've looked into the local area and there doesn't appear to be an outages that may be effecting you.

 

If you've ran any diagnostics on the hub in your own time, it would be helpful to know what you've tried so far

 

Kindest regards,

 

David_Bn

0 Kudos
Reply
Dominion
  • 40
  • 0
  • 0
Tuning in
160 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Leicestershire LE10 constant disconnections

Connection problems lasted about 30-40 mins then became stable again.

Sorry for not getting back sooner

0 Kudos
Reply
Gareth_L
  • 6.52K
  • 402
  • 723
Forum Team
Forum Team
157 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Leicestershire LE10 constant disconnections

Hello Dominion

Thanks anyway for letting us know 

It is very much appreciated 

Apologies for the downtime 

Gareth_L

0 Kudos
Reply