Menu
Reply
Highlighted
  • 94
  • 0
  • 11
Dialled in
506 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Mailto still not working in webmail

I raised the webmail mailto problem on this board last year. A couple of failed attempts were made at fixing it and since then nothing apart from a vague promise that a redesign was planned to fix it.

https://community.virginmedia.com/t5/Forum-Archive/Mailto-links-not-processed-properly-by-VM-webmail...

Is this still planned? Currently if you click on a mailto link on a web page it only opens a new tab for webmail. It should open webmail in a compose window with the target email address.

Kevin

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 4.96K
  • 543
  • 1.77K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
422 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Mailto still not working in webmail

@ModTeam, any update for this issue?

Highlighted
  • 1.63K
  • 53
  • 466
Moderator
Moderator
403 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Mailto still not working in webmail

Thank you for flagging this to us.
We're looking in to this and we'll be in contact as soon as we have more information.

Jen_Y
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 4.47K
  • 301
  • 1.51K
Community elder
399 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Mailto still not working in webmail

From the previously linked post:-

Liberty Global weren't aware that this wasn't working and have informed that a re-design is in the pipeworks. They haven't provided a time-frame but assure me it will be resolved.

Thank you for bringing this to our attention Smiley Happy

The quote above was posted in May 2018, that's 16 months ago. How much longer will it take to provide more information?




It's What I Do.
I Drink and I
Remember Things.

Only mark a post as helpful if your issue has been resolved.
0 Kudos
Reply