Menu
Reply
Ka1ser
  • 8
  • 0
  • 0
Tuning in
384 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

YouTube not Working

Hi,

I seem to have an issue connecting to YouTube for the past couple days now.  I have been trying to connect via channel 198 and all that comes up is a loading screen and tried to reconnect in the settings, to no success. 

Thanks

0 Kudos
Katie_WT
  • 4.86K
  • 296
  • 549
Forum Team
Forum Team
341 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: YouTube not Working

Hi there @Ka1ser

 

Welcome to our Community and thanks so much for your first post on our forums - sorry that you're having some issues with using the YouTube app on our tv boxes. 

 

Are you having issues with any other apps at all? Are you able to watch Catch-up and OnDemand ok? 

Let's ensure you are connected to the network to start with 🙂 Please can you run the following check for me: 

 

Home> Help&Settings> Settings> Network> Connect to Virgin Media Service Now

 

Once that has completed, please go to Home> Apps and Games> YouTube

 

Let us know how you get on. 

 

Katie - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Ka1ser
  • 8
  • 0
  • 0
Tuning in
330 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator

Re: YouTube not Working

Hi Kate,

Hope you are well and thank you for the reply.
Fortunately, youtube is the only app not working and i do have access to "on demand" and "catch up".

I have followed the steps listed below, to no avail.

Thanks,

0 Kudos
Emily_G
  • 4.78K
  • 207
  • 290
Forum Team
Forum Team
316 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: YouTube not Working

Thank you for trying these for us Ka1ser.

 

Are you also able to confirm if you have any trouble accessing the YouTube app on any other devices? 

 

Let us know, Emily.

0 Kudos
Ka1ser
  • 8
  • 0
  • 0
Tuning in
313 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator

Re: YouTube not Working

Hi Emily,

No worries at all. I have not had issues connecting to YouTube on any other device, just the v6 box. 

Thanks

0 Kudos
Emily_G
  • 4.78K
  • 207
  • 290
Forum Team
Forum Team
308 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: YouTube not Working

Thank you for letting us know.

 

Can I just please confirm, when you go through these steps:

Home> Help&Settings> Settings> Network> Connect to Virgin Media Service Now

 

Does this successfully complete the connection? Or does it get any errors during this? 

 

Let us know, Emily.

0 Kudos
Ka1ser
  • 8
  • 0
  • 0
Tuning in
289 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator

Re: YouTube not Working

Hi Emily, 

Ran the tests, got no errors I'm afraid and there's no change. 

 

Thanks

0 Kudos
Emily_G
  • 4.78K
  • 207
  • 290
Forum Team
Forum Team
281 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: YouTube not Working

Thank you for confirming, I'm going to pop you over a private message so I can take a further look into this for you as it's very odd that none of these things are rectifying this so there may be another issue that's only affecting this at the moment but we'd need to look to fix before this worsens. 

 

Can you please respond to this by going to the purple envelope in the top right of your screen.

 

Thank you, Emily.

0 Kudos