Menu
Reply
JohnOfYork1953
  • 8
  • 0
  • 0
Tuning in
335 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Video & audio out of sync

  •  
0 Kudos
Ernie_C
  • 18.57K
  • 2.04K
  • 4.58K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
327 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Video & audio out of sync

Which program on which channel?

Was this ep5 of Absentia on the UHD channel?

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Gringo1969
  • 34
  • 0
  • 4
On our wavelength
283 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Video & audio out of sync (Absentia on UHD)

Episode 5, series 2 of Absentia on the UHD channel is corrupt - the sound is totally out of synch with the picture. How can I watch this episode????? 

0 Kudos
newapollo
  • 6.46K
  • 1.01K
  • 1.6K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
279 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: Video & audio out of sync (Absentia on UHD)

Hi Gringo1969,

It's the same here in the Teesside area. Switching audio from Dolby Digital to PCM,  to Dolby Digital doesn't help either

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali


I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click to mark as a Helpful Answer or use Kudos to say thanks


0 Kudos
Ernie_C
  • 18.57K
  • 2.04K
  • 4.58K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
248 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: Video & audio out of sync (Absentia on UHD)

I have made Virgin Media aware of this issue and await a response.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

Chris_W1
  • 4.06K
  • 185
  • 255
Forum Team
Forum Team
203 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: Video & audio out of sync

HI JohnOfYork1953, welcome to the forums. We are sorry to hear that you have been having issues with the Video and audio input. Can you confirm if you are still having issues with this since posting? Chris

0 Kudos