Menu
Reply
davejay99
  • 12
  • 1
  • 0
Tuning in
397 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

iPlayer playing up since new hub 3

iPlayer was working fine until I installed a new hub 3. It gets to the required programme and just buffers and suggest checking my internet connection. Other apps have no problems.

Any help would be helpful

Tags (2)
0 Kudos
Reply
japitts
  • 13.5K
  • 1.84K
  • 3K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
377 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: iPlayer playing up since new hub 3

Is this the iPlayer on your V6 box, or another device? Assuming this is your V6...

Can you use OnDemand services on your V6 - try finding a non-BBC programme on CatchUp and try choosing "Watch now" - what happens?

Your V6 gets its internet connection (which is what provides OnDemand services) from your homehub, is it connected using an Ethernet cable or wirelessly? If it's wirelessly, then since you've had your hub replaced, have you reconnected your V6 to the new WiFi network & password?

Home > Help & Settings > Settings > Network is where you'd do so.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
davejay99
  • 12
  • 1
  • 0
Tuning in
358 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator

Re: iPlayer playing up since new hub 3

Thanks but am on wired connection and all other apps/programmes work fine. I tried unplugging and use WiFi but didn't connect. So reverted to wired connection and still same problem, I can login to iPlayer but accessing any programme it says something is wrong and check internet.

Tags (2)
0 Kudos
Reply
japitts
  • 13.5K
  • 1.84K
  • 3K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
353 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: iPlayer playing up since new hub 3

If other VOD services work ok, your box's internet connection is proven ok and this sound a like an app-specific issue.

You've not said, so I'll ask... have you restarted your V6? Home > Help & Settings > Clear or restart.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

davejay99
  • 12
  • 1
  • 0
Tuning in
345 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: iPlayer playing up since new hub 3

Thanks a lot. The reset worked, I usually just reboot with holding down power key for 5 seconds, but it is fine now.

You are amazing, thanks again.

Tags (2)
0 Kudos
Reply
Steven_L
  • 5.69K
  • 389
  • 597
Forum Team
Forum Team
290 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: iPlayer playing up since new hub 3

Glad to hear that your issues have now been resolved with the help from the community @davejay99.

 

Please let us know if you have any further issues.

 

Regards,

Steven_L

0 Kudos
Reply
davejay99
  • 12
  • 1
  • 0
Tuning in
287 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator

Re: iPlayer playing up since new hub 3

Thanks a lot, I will certainly come back here rather than use VM chat or 789.

Tags (2)
0 Kudos
Reply
Steven_L
  • 5.69K
  • 389
  • 597
Forum Team
Forum Team
279 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: iPlayer playing up since new hub 3

Glad to hear that @davejay99, we will always try our best to help from here but sometimes, you may need to call in for certain things such as package changes, upgrades and downgrades. 

 

Regards,

Steven_L

0 Kudos
Reply