Menu
Reply
straughan1991
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
2,363 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

YouTube not working

YouTube is not working on my virgin media v6 box and when I ring they say there is nothing wrong when clearly there is 

0 Kudos
Reply
japitts
  • 19.24K
  • 2.49K
  • 4.4K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
2,356 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: YouTube not working

I've moved your post to the V6 board on this forum.

Can you explain what happens when you try to use the YouTube app on your V6?

And do other internet-based functions such as OnDemand, work on your same box?

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
straughan1991
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
2,353 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: YouTube not working

Yea everything else seems to work apart from YouTube, and it’s just has the loading circle and that’s it 

0 Kudos
Reply
japitts
  • 19.24K
  • 2.49K
  • 4.4K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
2,338 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: YouTube not working

In that case, the problem is potentially app-specific and so a restart is the first thing to try

Home > Help & Settings > Clear or restart

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

David_Bn
  • 8.58K
  • 359
  • 665
Forum Team
Forum Team
2,279 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: YouTube not working

Thanks for your post @straughan1991,

Can you please advise me if the suggestion by @japitts has been attempted?

If so, did this fix the issue? 

Kindest regards,

David_Bn

0 Kudos
Reply