Menu
Reply
BriC
  • 8
  • 1
  • 0
Tuning in
332 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

You Tube Not Loading on V6

I access YouTube via the app in My Shows on a V6 box. Unfortunately the app won't load. Netflix, Prime and on Demand all work OK. YouTube suddenly stopped working on Saturday Morning. All I get is the loading symbol going round and round and round, etc.

Any ideas?

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 30.65K
  • 1.9K
  • 4.08K
Alessandro Volta
313 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: You Tube Not Loading on V6

Please post in the TV forum 


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
japitts
  • 10.6K
  • 1.49K
  • 2.14K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
307 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: You Tube Not Loading on V6

I presume, but you've not said so I'll ask... have you tried restarting the box?

Home > Help & Settings > Clear or restart

I'm also curious so I'll bite... how are you accessing YouTube via "My shows"?

Apps, search menu, all those I can understand. But "My shows"??

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
brooksy79
  • 414
  • 24
  • 45
Fibre optic
299 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator

Re: You Tube Not Loading on V6

Is it every video on YouTube or some, dose the same unplayable video work on other devices like a smart tv/computer or phone?

0 Kudos
Reply
David_Bn
  • 4.97K
  • 229
  • 406
Forum Team
Forum Team
236 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: You Tube Not Loading on V6

Good Afternoon BriC,

 

Thanks for your post on our Community Forums

 

Do you have any updates on the accessibility of YouTube? If you're able to provide answers to the questions that have been set by other Forum members, that would be most appreiciated

 

Kindest regards,

 

David_Bn

0 Kudos
Reply
BriC
  • 8
  • 1
  • 0
Tuning in
150 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator

Re: You Tube Not Loading on V6

1. Yes, I had restarted the V6 box several times.

2. I access YouTube via My shows as there is a link at the bottom of the recorded shows list.

3. YouTube works on everything else

4 The problem resolved itself after about a week. It's now all good.

Thank you for your responses, it is appreciated. I apologise for the delay with my replies, work gets in the way sometimes. 

Cheers

BriC

 

0 Kudos
Reply
David_Bn
  • 4.97K
  • 229
  • 406
Forum Team
Forum Team
141 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator

Re: You Tube Not Loading on V6

Thanks for the update BriC,

 

Pleased to see YouTube is now back to working as expected

 

Do feel free to come back to our Community Forums if you have any further issues with your services

 

Kindest regards,

 

David_Bn

0 Kudos
Reply