Menu
Reply
Whypaul
  • 1
  • 0
  • 0
Just joined
138 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

V6 new installation S102

Hi, as seems to be a common trend. New installation getting S102. Is there any other way to get this sorted without having to call 150. Their messages repeatedly tell you to go to the website but the website just says to call.

 

Just seems like i need the signal flushed through. 

0 Kudos
Reply
newapollo
  • 7.88K
  • 1.16K
  • 2.14K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
121 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: V6 new installation S102

Hi Whypaul,

Was it a quick start self install? That error sometimes occurs when the V6 isn't connected to the broadband which it needs to complete the activation process.  Check all your connections are snug and tight.  It's also possible that you will need an engineer visit to get the box running.

 

VM have recently started pre-activating their equipment, and the box should call "home" and be activated within 30 minutes, however sometimes this fails and the advice is to sign into Service status at the top of this page and run a test against the equipment you are installing. By doing this VM will be able to reboot the box or put you in touch with the right team.

You could also try calling the automated activation line on 0800 953 9500. You will need the box serial number, and your account number and area code.

You could also try contacting  New accounts and Set Up for them to complete the setup and activation. That would be options 1,1,1 and 4 if dialling 150 from a Virgin landline , or options 1,1,2 and 4  if dialling 0345 4541111 from any other phone

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali



I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Problem Solved? Click to mark as a Helpful Answer or use Kudos to say thanks for a useful post


0 Kudos
Reply