Menu
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
918 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

V6 box stuck at 33% S102

I cannot get the TV to work have tried rebooting and called and held on for over an hour twice now with no replies !! Have tried to get activated now with sending activation and followed instructions with reboot !! No TV and really frustrated at the service .. how do I get this to work when no one answers the phone !

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 38
  • 0
  • 5
On our wavelength
900 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: V6 box stuck at 33% S102

Are you using ethernet connection? If so try wifi, it solved my issues 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
844 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: V6 box stuck at 33% S102

Thank you for this but we tried again with WiFi and no success .. no tv

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 14.66K
  • 1.58K
  • 3.28K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
841 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: V6 box stuck at 33% S102

I suspect this is an activation issue, as this is the point where the box is stalling.

If your connection to the hub is OK then you will need to get hold of CS to sort this.

As a Very Insightful Person, I'm here to share my knowledge. I don't work for Virgin Media.

Click to learn more about VIP

Use Kudos to say thanks

Mark as Helpful Answer if I've helped

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2.46K
  • 137
  • 246
Forum Team
Forum Team
800 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: V6 box stuck at 33% S102

Hi Camilla, 

 

Thank you for reaching out to us in our community, I am glad to see you have not got this resolved by activating your V6.

 

Regards

 

Paul.

0 Kudos
Reply