Menu
Reply
atky60
  • 9
  • 0
  • 0
Tuning in
806 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

V6 box not working properly

When I have recorded in the living room then try to watch it in the bedroom it keeps saying can’t connect so I restart the 2 boxes and even the router but still says the same thing.

0 Kudos
Reply
Roger_Gooner
  • 7.9K
  • 518
  • 1.49K
Alessandro Volta
796 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: V6 box not working properly

If possible connect at least one V6 to the hub with an Ethernet cable.

--
Hub 3.0, TP-Link Archer C8, TP-Link TL-SG108S 8-port gigabit switch, V6
My Broadband Ping - Roger's VM Broadband Connection
0 Kudos
Reply
japitts
  • 18.26K
  • 2.36K
  • 4.18K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
770 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: V6 box not working properly

Can both boxes use OnDemand services ok?

It's the same V6 <---> Hub connection being used for both.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Ayisha_B
  • 3.33K
  • 124
  • 305
Forum Team
Forum Team
720 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: V6 box not working properly

Hi @atky60,

 

Welcome to our Community Forums and thanks for posting. 

 

I am sorry to hear you are having some issues with your services. 

 

I have taken a look at the account and can not see any issues this end. 

 

Are you still having the same problem?

Ayisha_B
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply