Menu
Reply
mattj_uk
  • 18
  • 1
  • 5
On our wavelength
565 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

V6 Quickstart install problem

New V6 box - plugged in, at Starting Up screen with box lights toggling between off, white with net+wifi on, pink/purple with net+wifi on.

I sent "GO" to the SMS number just before turning on.

Any ideas please? It hasn't brought up an Ethernet connection and hasn't prompted me for Wifi.

0 Kudos
Reply
newapollo
  • 5.76K
  • 916
  • 1.36K
Hero
554 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: V6 Quickstart install problem

Try rebooting the equipment please. If it's still the same  then you should phone to get your box activated. 0800 953 9500.

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali
0 Kudos
Reply
mattj_uk
  • 18
  • 1
  • 5
On our wavelength
546 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator

Re: V6 Quickstart install problem

Rebooted, same. Called the line, pressed 1 for activation, said "Your box is still starting up, so sit tight", but it's been stuck like that for a total of over an hour...

0 Kudos
Reply
Emily_G
  • 4.78K
  • 207
  • 293
Forum Team
Forum Team
455 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: V6 Quickstart install problem

Thank you for the post Mattj_uk.

 

Can we please confirm if you managed to get this rectified since your post?

 

We can currently see an area fault that may affect your services so I will leave the information for this below.

Reference: F008108445

Estimated repair date: 16 JUN 2020 14:00

 

You may be able to see updates on this on our service status page or you can quote the reference above to any of our agents. 

 

Thank you, Emily.

0 Kudos
Reply
mattj_uk
  • 18
  • 1
  • 5
On our wavelength
452 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator

Re: V6 Quickstart install problem

Engineer due to attend today (12pm - 4pm). That fault doesn't show up for me on service status and my other TV in the other room works fine, so I suspect it is a premises / network issue.

0 Kudos
Reply
Emily_G
  • 4.78K
  • 207
  • 293
Forum Team
Forum Team
445 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: V6 Quickstart install problem

That's no problem, just wanted to make you aware of an area fault that may affect your services. 

 

Let us know how the appointment goes.

 

Thank you, Emily.

0 Kudos
Reply
mattj_uk
  • 18
  • 1
  • 5
On our wavelength
430 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: V6 Quickstart install problem

Hi,

Engineer attended and diagnosed a dead-on-arrival V6 box - the second he's seen today with identical symptoms of the unusual light combination signalling a failure.

Box replaced and all is well.

Thanks

Matt

0 Kudos
Reply
Emma_C
  • 8.28K
  • 511
  • 556
Forum Team
Forum Team
411 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: V6 Quickstart install problem

Thanks for getting back in touch Matt. 

Glad it's all been sorted, please let us know if you have any further issues. 

:) 

Emma_C - Forum Team
0 Kudos
Reply