Menu
Reply
Debs2012
  • 5
  • 0
  • 0
Joining in
632 Views
Message 1 of 13
Flag for a moderator

V6 Box

I can’t get my new V6 box out of standby mode can anyone help please 

 

0 Kudos
Reply
DJ_Shadow1966
  • 7.11K
  • 1.36K
  • 2.01K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
608 Views
Message 2 of 13
Flag for a moderator

Re: V6 Box

Hello

Is the remote not working ? as pressing the button top left (green power button) on the remote will take it out of standby.

If that doesn't work, power off the box for 30 secs and then back on that should force it out of standby.

Regards Mike

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Debs2012
  • 5
  • 0
  • 0
Joining in
578 Views
Message 3 of 13
Flag for a moderator

Re: V6 Box

Hi Mike 

Thank you for coming back to me..

I’ve just tried this and it still isn’t coming on sorry

 

0 Kudos
Reply
DJ_Shadow1966
  • 7.11K
  • 1.36K
  • 2.01K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
555 Views
Message 4 of 13
Flag for a moderator

Re: V6 Box

Hello

Looks like you box has died for some reason, you are going to need a replacement box, either call in, use the text messaging service https://community.virginmedia.com/t5/Digital-life/When-and-how-to-use-our-messaging-service/ba-p/425... or wait for a VM forum staff member to come here to order a new box make take afew days to come back to you.

Regards Mike

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Debs2012
  • 5
  • 0
  • 0
Joining in
553 Views
Message 5 of 13
Flag for a moderator

Re: V6 Box

Thank you Mike
0 Kudos
Reply
DJ_Shadow1966
  • 7.11K
  • 1.36K
  • 2.01K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
547 Views
Message 6 of 13
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: V6 Box

Hello

Your welcome, stay safe and have a great day.

I have escalated to the VM forum team, one of the VM staff will be along in this thread to resolve it for you.

Regards Mike

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

Gareth_L
  • 6.86K
  • 421
  • 773
Forum Team
Forum Team
501 Views
Message 7 of 13
Flag for a moderator

Re: V6 Box

Hello Debs2012

Thanks for your post, although its not good to hear your V6 box has sadly died

I am more than happy to take a look at this for you 
I will need to send you a private message to pass security 
If you can check the purple envelope top right of your screen that would be great 
Regards     
Gareth_L

0 Kudos
Reply
Gareth_L
  • 6.86K
  • 421
  • 773
Forum Team
Forum Team
469 Views
Message 8 of 13
Flag for a moderator

Re: V6 Box

Hello Debs2012

Thanks for passing security

I have booked the first engineer appointment we have available
You can check and reschedule this appointment through your online account if you need to
You can also cancel it if the fault has gone 
Can you please let me know how the visit goes 
Gareth_L

0 Kudos
Reply
Debs2012
  • 5
  • 0
  • 0
Joining in
467 Views
Message 9 of 13
Flag for a moderator

Re: V6 Box

Thank you Gareth, could you let me know when the appointment is please as I can’t see it on the account

Regards

Debbie

0 Kudos
Reply
Gareth_L
  • 6.86K
  • 421
  • 773
Forum Team
Forum Team
462 Views
Message 10 of 13
Flag for a moderator

Re: V6 Box

Hello Debs2012

I have just sent the time by private message 

Gareth_L

0 Kudos
Reply