Menu
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
369 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Tivo V6 not working properly

Hi, I've got this issue with the v6 box where when switched on from a complete power reset it displays the 'welcome screen' then goes to a black screen then my tv displays a 'no input selection screen'. I've tried numerous hdmi leads, tried reseting box, unplugging coax cable, all hdmi slots on the tv, and still nothing. I've verified the HDMI's are working fine on the TV because I've plugged a Blu-ray player into each slot and displays fine. There is also no sound whatsoever and had no issues up until now.

Does anybody no what the issue is here or is it a case of ringing virgin up? 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 93
  • 6
  • 18
Up to speed
334 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: Tivo V6 not working properly

well thats everything I would have tried. The only last solution I can think of is the have u checked the screwed connection adaptor?

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.03K
  • 176
  • 399
Forum Team
Forum Team
293 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Tivo V6 not working properly

Hi victor62

I am more than happy to take a look at this for you 

I will need to send you a private message to pass security 

If you can check the purple envelope top right of your screen that would be great

Regards                           

Gareth_L

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.03K
  • 176
  • 399
Forum Team
Forum Team
288 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Tivo V6 not working properly

Hi Victor62

Thanks for letting us know you have called and another box has been sent out

Can you let us know how things go once you have swapped the equipment over 

Gareth_L

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
273 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Tivo V6 not working properly

OK will do.

0 Kudos
Reply