Menu
Reply
raymartin01
  • 75
  • 3
  • 7
Dialled in
316 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Subtitles disappear on recordings.

Here's a strange one - if I watch Fox HD 199 live the subtitles show up fine but if I record it they don't appear. This has only started yesterday and I haven't seen it on any other channel yet. Any ideas/suggestions?

0 Kudos
Reply
Robert_P
  • 2.57K
  • 129
  • 218
Forum Team
Forum Team
277 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Subtitles disappear on recordings.

Hello raymartin01

 

Thanks for raising this via the forums, it's a bit of a strange one.

 

We rely on the content provider to provide us with the subtitles for their own particular content. Do you find this happens on certain programs on the same channel? Does pressing the subtitles button your remote bring these up?

 

Rob

0 Kudos
Reply
raymartin01
  • 75
  • 3
  • 7
Dialled in
272 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Subtitles disappear on recordings.

Just to reiterate - the subtitles are OK on a live broadcast, they disappear on recordings. This only occurs on 199 AFAIK and it doesn't happen on the SD version of FOX. Also, it's the whole channel, not particular programmes.

 

BTW I have rebooted the box, twice.

0 Kudos
Reply
ozsat
  • 4.42K
  • 312
  • 819
Community elder
259 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: Subtitles disappear on recordings.

odd one - I've tried 199 and put subtitles on and they appear on the record I did.

==================================
VIVID 600 (690/44mb) in Area 31
0 Kudos
Reply
raymartin01
  • 75
  • 3
  • 7
Dialled in
257 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: Subtitles disappear on recordings.

I'm baffled!
0 Kudos
Reply
raymartin01
  • 75
  • 3
  • 7
Dialled in
252 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: Subtitles disappear on recordings.

Well, I'm even more baffled now - subs are working fine!

0 Kudos
Reply