Menu
Reply
Jonnywomble
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
306 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

Sound seems to have stutter

The sound coming from v6 box seems to have a split second stutter every few seconds. Picture is ok. 

0 Kudos
Reply
Jonnywomble
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
292 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: Sound seems to have stutter

I’ve had it on all channels, seems to have stopped now, started last night. Proved it wasn’t the telly by watching Netflix on tv. 

0 Kudos
Reply
japitts
  • 12.17K
  • 1.7K
  • 2.62K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
264 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: Sound seems to have stutter

If this is ongoing - when you say you tried it on Netflix, was that via your V6?

Next obvious test is to try other streaming apps and/or OnDemand.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Jonnywomble
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
258 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator

Re: Sound seems to have stutter

Thanks for the reply, something very strange happens, we have a Panasonic tv only a few months old, I’ve tried swapping hdmi leads, no change, however if I hold my hand near the bottom left of tv where the on/off toggle is the stutter stops, same when I just stand in front of left side of tv stutter stops. Very mysterious!!

0 Kudos
Reply
Sasha_W
  • 1.37K
  • 62
  • 112
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
191 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: Sound seems to have stutter

Hi @Jonnywomble

 

Welcome to the forum page and thanks for posting this on here. 

Sorry to hear you're having some TV issues, just to clarify, is this stutter gone now or is it still there? 

 

Were all the wires plugged in okay or were there any loose ones? 

 

Did this happen on demand as well as live TV or just live TV? 

 

Please do let us know if this is sorted. 

 

Thanks 

Sasha - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


Jonnywomble
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
183 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator

Re: Sound seems to have stutter

Seems to have gone now, see my previous update to what was happening. 

0 Kudos
Reply
Hayley_S
  • 1.09K
  • 32
  • 81
Forum Team
Forum Team
160 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator

Re: Sound seems to have stutter

Thank you for confirming this @Jonnywomble.

 

We appreciate the update 🙂

Hayley
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply