Menu
Reply
snod983
  • 13
  • 0
  • 0
Tuning in
241 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Sound but no picture V6 box

Yesterday I had no picture or sound and the website did show as issues in the area which were apparently resolved last night. Today I have sound but no picture apart from menus etc. I have had my box for nearly 2 years and no problems at all until the last week. Can’t get through to customer services and the help on the website is aimed at drivelling simpletons who don’t turn the tv on and complain about having no picture, to be clear that means it’s no help at all! I’m also having issues with my broadband dropping out and being slow. Been on hold with customer services for an hour with no response so not a fan of VM today!

0 Kudos
Reply
jb66
  • 12.14K
  • 899
  • 1.75K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
228 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Sound but no picture V6 box

Try unplugging the TV from the wall, ive seen tvs having this glitch before

0 Kudos
Reply
snod983
  • 13
  • 0
  • 0
Tuning in
207 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Sound but no picture V6 box

Thanks for the advice. The picture has now returned. It has been happening intermittently the last few days along with my broadband dropping out too. 

I had followed all advice from the online support just in case but that was fruitless in the end. 

It seems like VM have been having issues but have not communicated with those of us paying for the service. 

0 Kudos
Reply