forumarchive,nothingtosee,
Menu
Reply
Rich59
  • 10
  • 0
  • 0
Tuning in
140 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Re: N27 fault code

I'm having the same issue with my V6 box. The problem also started on Sunday. I've checked and tried everything I can and tried to contact Virgin Media (as suggested) but couldn't get through to a person. Do I need an engineer to visit? Can anyone help?

0 Kudos
Reply
japitts
  • 8.59K
  • 1.2K
  • 1.66K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
126 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

N27 fault on V6

@Rich59 

Firstly, it's often much better to start your own thread than add to someone elses - it saves multiple replies getting confusing 🙂

Can you confirm you definitely have a V6 and not a TiVo? Check here - this error is often a TiVo one.

If you do have a V6, how is yours connected to your homehub?

If you follow Home > Help & Settings > Settings > Network, what's reported in the top-right?

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

Rich59
  • 10
  • 0
  • 0
Tuning in
32 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: N27 fault on V6

Thank you for your reply. It’s a V6 and had been connected to the network via a power line Ethernet connection. I’ve since spoken to the technical team who helped me set up a wireless connection. However, the signal reads 27% (marginal). They are sending me a new Ethernet cable.

Regards,

Richard.

0 Kudos
Reply