Menu
Reply
Highlighted
  • 15
  • 0
  • 1
Tuning in
801 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Pixelation SP1

We have recently been having issues watching/recording shows (particularly in the evening).  The picture is pixelated, and the sound drops in and out.  This is in the SP1 area.

I have a V6 box, the latest hub and the V6 box is connected to my TV via HDMI.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2.6K
  • 112
  • 192
Forum Team
Forum Team
774 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Pixelation SP1

Good Afternoon AndyP2609,

 

Thanks for your post, and I'm sorry to see that you've been having pixelation on your TV services recently.

 

Is this issue still ongoing or has this since been resolved?

 

If this is ongoing, I'd be keen to know how long this issue has been going on? Is this effecting Live TV and recordings? Have you attempted to use an alternative HDMI cable or used an alternative port on the back of your TV?

 

Have you also seen this issue on a different source? Do you have this pixelation on DVDs and on Freeview?

 

If you can answer the above, we'll be happy to assist, 

 

David_Bn

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 15
  • 0
  • 1
Tuning in
759 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Pixelation SP1

Hi David_Bn,

I rebooted the V6 box and, touch wood, it has been OK for the last few days.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2.6K
  • 112
  • 192
Forum Team
Forum Team
709 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Pixelation SP1

Thanks for the response Andy and I'm pleased to see that this has resolved the issue.

 

If you have any further problems, you are welcome to drop me a PM and I'll look into it for you

 

David

0 Kudos
Reply