Menu
Reply
llemmacs
  • 15
  • 0
  • 0
Joining in
329 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

No sound !

Tried changing HDMI, tried resetting, any more tips? The box has already been relaced once recently, not happy if this going to keep happening 

0 Kudos
Reply
newapollo
  • 5.72K
  • 915
  • 1.35K
Hero
322 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: No sound !

Hi llemmacs,

I had a problem with no sound on my V6 for a few days. I had made sure all my cables were finger tight but still no sound.

I decided to do a tidy up of all my cables (it was like spaghetti junction) I undid all connections on all my devices, set them all up again and Bingo sound was restored.

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali
0 Kudos
Reply
llemmacs
  • 15
  • 0
  • 0
Joining in
315 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: No sound !

Still nothing

0 Kudos
Reply
llemmacs
  • 15
  • 0
  • 0
Joining in
270 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: No sound !

Anyone? 

0 Kudos
Reply
Emma_C
  • 8.28K
  • 511
  • 554
Forum Team
Forum Team
200 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: No sound !

Hi IIemmacs, 

Really sorry you're having an issue with the sound on your box, this ins't good. 

 

Can you confirm what box it is you have exactly? 

Is sound working on the TV fine, so when not connected to the Virgin box? 

Is this still an issue since your post? 

If so let us know and we'll be able to assist further. 

 

Emma_C - Forum Team
0 Kudos
Reply