Menu
Reply
Prio
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
637 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

No signal after welcome screen.

After moving my lg tv to another room my virgin box turns on and goes to the welcome screen, then it cuts off and says no signal check my connections? Ive done all the restart stuff and changing hdmi ports but still no joy. 

0 Kudos
Reply
jb66
  • 12.43K
  • 926
  • 1.83K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
632 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: No signal after welcome screen.

You may have damaged the HDMI lead, perhaps try another

0 Kudos
Reply
Prio
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
630 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: No signal after welcome screen.

Thank you for the reply, I have already another hdmi lead but im still having the same problem, the TV is reading the hdmi lead and the virgin welcome screen appears with all the foreign words for welcome, then no signal after that.

0 Kudos
Reply
japitts
  • 14.51K
  • 1.93K
  • 3.31K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
613 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: No signal after welcome screen.

A video-output self-test is part of the V6 (and probably TiVo) startup sequence, and long before any signal-related errors would be generated.

I'm minded to think this is an issue with the connection between your V6 & TV as per jb66's previous post. If you leave the V6 to continue the startup sequence, does the LED go white?

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Prio
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
611 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: No signal after welcome screen.

Thank you for your reply, yes the light goes white on my virgin box after the welcome screen.

0 Kudos
Reply