Menu
Reply
Crooky99
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
335 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

No power to v6 box

Hi,

hoping you can help me!

all of a sudden my v6 box has lost all power. No lights, no noise ...... nothing! I’ve tried pulling the plug and trying it after a minute or so. Tried leaving it unplugged for 4 hours just in case it needed to cool down ( never had to do this before) to no avail. Even tried changing the fuse!!

can anybody shine any light on this issue please.

ps I have another box downstairs which is running perfectly!

0 Kudos
Reply
Lisa_CC
  • 3.97K
  • 236
  • 438
Moderator
Moderator
235 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: No power to v6 box

Hi there Crooky99,

 

Sorry to hear about your V6 box. Has it completely gone dead or have you managed to get it working since you last posted? I've tried to take a look at it in the background but it's showing as offline. I've send you a Private Message just in case it's still not working 🙂

 

Thanks,

 

Lisa

0 Kudos
Reply
Crooky99
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
222 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: No power to v6 box

Hi Lisa,

thank you so much for getting back to me.

unfortunately not getting a peep out of the box. Don’t understand really. Running perfectly then when I came to switch it on ....totally dead.

many thanks 

crooky99

0 Kudos
Reply
Lisa_CC
  • 3.97K
  • 236
  • 438
Moderator
Moderator
217 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: No power to v6 box

Thanks for confirming for me Crooky99.

 

So I can take a closer look, can you reply back to my Private Message?

 

Thanks,

 

Lisa

0 Kudos
Reply