Menu
Reply
chocochan06
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
2,888 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

New install, All channels says l`ve not subscribed. 7400 errror

Just self installed the TV by box. And can't seen yo watch any channel with the 7400 error code?

0 Kudos
Reply
apcyberax
  • 33.63K
  • 1.89K
  • 5.98K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
2,885 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: New install, All channels says l`ve not subscribed. 7400 errror

did you call in and activate the box
0 Kudos
Reply
chocochan06
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
2,878 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: New install, All channels says l`ve not subscribed. 7400 errror

How do you do that?

0 Kudos
Reply
ozsat
  • 4.34K
  • 308
  • 787
Community elder
2,865 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: New install, All channels says l`ve not subscribed. 7400 errror

When I did my mum's self install - there was a telephone number on the instructions in the box.

==================================
VIVID 600 (690/44mb) in Area 31
timbo42
  • 58
  • 2
  • 21
Dialled in
2,841 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: New install, All channels says l`ve not subscribed. 7400 errror

This seems to happening all over - I had the same thing yesterday.

As I mentioned on the other error 7400 thread, the current instruction book doesn't say that you need to activate it, though its clear you do! The number is at the back of the book as the final 'if it really won't work' option, or when I dialled 150, activating my new equipment was an additional option on the list. As I had a 7400 error as well, I got transferred to a specialist team who managed to sort it.

0 Kudos
Reply