Menu
Reply
Highlighted
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
472 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

M63 ERROR

One of my TV boxes is showing account set up m63 code and telling me to call or connect to unknown. I have reported this error but its still not working. There is also a message saying there is a problem and a code 7400 and it's only showing channels 1-5. The downstairs box and channels are fine. Has anyone else had this issue.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.9K
  • 399
  • 689
Community elder
438 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: M63 ERROR

Hi Google the codes to see what they mean.Regards Micky
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 979
  • 46
  • 89
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
421 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: M63 ERROR

Hi nic74,

 

I am sorry to hear that you've been experiencing issues with the equipment.

Apologies for the wait in a response to your post, are you still experiencing issues with this error?

If so let us know and we'll provide you with further assistance.

 

Thanks,

Tom_S

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
405 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: M63 ERROR

Thanks for your response. The error has been fixed.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 979
  • 46
  • 89
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
402 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: M63 ERROR

Thank you for the update nic74,

 

If you need any further assistance just let us know.

 

Thanks,

Tom_S

0 Kudos
Reply