Menu
Reply
Paulpal67
  • 76
  • 1
  • 19
Dialled in
1,167 Views
Message 1 of 12
Flag for a moderator

F1 Channel 4

Please update tv listings for Ch4 on sunday for the grand prix so i can record it

Thanks in advance

0 Kudos
Reply
Steve1701
  • 571
  • 25
  • 112
Rising star
1,149 Views
Message 2 of 12
Flag for a moderator

Re: F1 Channel 4

Hi Paul 

F1 Highlights ...

Channel 4 SD (104) 17:30 - 20:00

Channel 4 HD (141) 17:30 - 20:00

Channel 4+1   (142) 18:30 - 21:00

😊

Steve

Utrinque Paratus
0 Kudos
Reply
Paulpal67
  • 76
  • 1
  • 19
Dialled in
1,145 Views
Message 3 of 12
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: F1 Channel 4

It's live on CH4 

0 Kudos
Reply
Paulpal67
  • 76
  • 1
  • 19
Dialled in
1,142 Views
Message 4 of 12
Flag for a moderator

Re: F1 Channel 4

Sky are allowing CH4 to broadcast it live

0 Kudos
Reply
Steve1701
  • 571
  • 25
  • 112
Rising star
1,126 Views
Message 5 of 12
Flag for a moderator

Re: F1 Channel 4

@Paulpal67 

Ahh, well the Program Guide still hasn't been updated as it's only showing the Highlights times. The EPG for C4 is still showing The Simpsons & Puss in Boots around the time of the GP.

You can easily set a Manual Recording from maybe: 12:45 - 16:00 to allow for any delays...

Home > My Shows & Recordings > Manual Recording >>>

Nice one on ticking your own reply as a helpful answer btw 😋

 

Steve

Utrinque Paratus
0 Kudos
Reply
japitts
  • 19.22K
  • 2.49K
  • 4.4K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
1,101 Views
Message 6 of 12
Flag for a moderator

Re: F1 Channel 4

Given that this was only announced earlier today, the VM EPG may not be updated until later on Friday at the earliest.

As long as it's inplace by Saturday, this shouldn't present a problem.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

newapollo
  • 14.06K
  • 1.88K
  • 4.32K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
1,079 Views
Message 7 of 12
Flag for a moderator

Re: F1 Channel 4

The EPG on the 360 has been updated so TIVO/V6 should shortly follow, or may have already updated.

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali


I don't work for Virgin Media.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge. Learn more

Problem solved? Click to mark as a Helpful Answer, or use Kudos to say thanks

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules
0 Kudos
Reply
Steve1701
  • 571
  • 25
  • 112
Rising star
1,070 Views
Message 8 of 12
Flag for a moderator

Re: F1 Channel 4

Hi Paul 

The Program Guide on the V6 still hasn't been updated.

I'd suggest you set a Manual Recording, it will ignore the EPG regardless of what's on there, and you will be guaranteed to get the race.

😋

Steve

Utrinque Paratus
0 Kudos
Reply
newapollo
  • 14.06K
  • 1.88K
  • 4.32K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
1,067 Views
Message 9 of 12
Flag for a moderator

Re: F1 Channel 4

The V6 calls home about once every 6 hours and updates the EPG etc.

You can force the update earlier.

Using your TV box remote:

Press Home > Help & Settings > Settings > Network > Connect to the Virgin Media Service now

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali


I don't work for Virgin Media.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge. Learn more

Problem solved? Click to mark as a Helpful Answer, or use Kudos to say thanks

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules
Steve1701
  • 571
  • 25
  • 112
Rising star
1,059 Views
Message 10 of 12
Flag for a moderator

Re: F1 Channel 4

Hi,

I just updated manually, and the Grand Prix is now showing as on C4: 12:55 to 15:00 ...

Happy days.

😁

Steve

Utrinque Paratus