Menu
Reply
targaid
  • 12
  • 0
  • 0
On our wavelength
782 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Error A01

We get this too, at least once a month. It's only ever Netflix and it's only ever an issue through Virgin. All other devices attached to the same network will be working fine.

Resetting the box usually, but not always, fixes it but who want to have to do that on a frequent basis? There's obviously an issue with the virgin boxes. Maybe not clearing their cache properly or somesuch

0 Kudos
Reply
newapollo
  • 12.9K
  • 1.72K
  • 3.93K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
771 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Error A01

@targaid 

You don't need to reboot the v6 to clear the cache.

You should be able to press Home > Thumbs down > Thumbs up > Play > Play > Play

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali


I don't work for Virgin Media.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge. Learn more

Problem solved? Click to mark as a Helpful Answer, or use Kudos to say thanks

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules
japitts
  • 18.54K
  • 2.41K
  • 4.24K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
770 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Error A01 issues

@targaid 

Better to start your own thread than add to someone elses, I've moved it for you.

If you're having problems with one of your V6's internet-based functions, then logic dictates you should have an issue with others. How is your V6 connected to your homehub? That's what provides the internet connection - is it wired or wireless?

If it's wireless, what's the signal strength? Check under Home > Help & Settings > Settings > Network, and look in the top-right corner if necessary.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Travis_M
  • 3.58K
  • 125
  • 263
Forum Team
Forum Team
719 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Error A01

Hi @targaid

 

Thanks for posting on our community forum!

 

After clearing the cache following the above advice, how is your box performing?

 

Regards

Travis_M
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply